Az iskola sportpályája
3 posters
Re: Az iskola sportpályája
Bella and David
Új nap virradt.Nagyon kipihent voltam,jól esett,hogy valakivel megoszthattam titkomat. Ever egy csodálatos barátnő.
Tornaóra volt az utolsó.Az öltözőbe mentem ruhát cserélni,a többi lány órákig öltözött,szépitkezett,de én hamar végeztem s mivel nem volt még becsengetve,kimentem a pályára s bemelegitettem.Első tornaóra s jó benyomást szerettem volna kelteni,bár ezzel nincs is baj,hisz kész profi tornász vagyok,nemhiába, hisz a vámpirok kitűnőek szinte minden sportágban.Két kört futottam,s becsengettek.
Felsorakoztunk,én kb. a közepén álltam,mert nem voltam se túl magas de se törpe.Csak lányok voltunk,mert a fiúk amerikai focizhattak.
A tanár bejelentette,hogy aki szeretne pompon lány lenni az nyújtsa fel a kezét. Fel is nyújtottam.Szinte mindenki jelentkezett,de csak páran voltak alkalmasak.
Be kellett mutassuk tehetségünket.Én a specialitásommal drukkoltam elő,a hátraszaltóval.Mindenki tátott szájjal maradt.Egyből bevettek a csapatba.Óra után fogtam cuccaimat s készültem hazafele venni az irányt.De egy erős hang megszólalt:
-Na vége a sulinak?-ő volt,az a srác,a vámpirsrác.
Nagyon meglepett ,hogy megszólitott.Lángvörös voltam,akárcsak egy piros lufi aki épp szét szeretne pukkadni.
-Igen vége-feleltem hetykén,de látszott rajtam, hogy nagyon izgultam.
Nem tudtam mit akar tőlem.Reméltem nem megint a falhoz szeretett volna vágni...
Bevallom,nagyon örültem neki,hogy megszólitott,de féltem is valamiért...[/center]
Bella Black- Hozzászólások száma : 11
Re: Az iskola sportpályája
[quote="Bella Black"]
A mai nap nehéz volt.Nemhiába hisz túl élni a suli mindennapjait,nem épp baba piskóta.
Egésznap azon a lányon forgott az eszem.Nem tudtam miért.
Még lett volna egy órám,de úgy gondoltam megyek egyet lógni szokás szerint.De megláttam a csajszit.Odaléptem hozzá s valami memő dumával szerettem elődrukkolni.
Majd megszólitottam,megkérdeztem,h vége a sulinak?
Ő erre azt válaszolta hetykén s kicsit elszállva,hogy igen.Ekkor ezt mondtam neki:
-Nincs kedved valahova menni?-s a fülébe súgtam vámpircsajszi.
Látszott rajta,hogy nagyon meglepődött,s reméltem,hogy igent mond.
Hát eléggé kéretette magát...
-Mozi?Épp egy vámpiros film lesz.-s bevetettem a sármos mosolyom.-De ha van programod,akkor hivok mást-piszkálgattam.
Erre szemembe nézett s azt mondta:
-Akkor hivj nyugodtan mást.
Erre nem tudtam mit csináljak...De csak hirtelen megszólalt:
-De ha ennyire szeretnéd....ha lesz időm,lehet róla szó.-felelte
Bella and David
A mai nap nehéz volt.Nemhiába hisz túl élni a suli mindennapjait,nem épp baba piskóta.
Egésznap azon a lányon forgott az eszem.Nem tudtam miért.
Még lett volna egy órám,de úgy gondoltam megyek egyet lógni szokás szerint.De megláttam a csajszit.Odaléptem hozzá s valami memő dumával szerettem elődrukkolni.
Majd megszólitottam,megkérdeztem,h vége a sulinak?
Ő erre azt válaszolta hetykén s kicsit elszállva,hogy igen.Ekkor ezt mondtam neki:
-Nincs kedved valahova menni?-s a fülébe súgtam vámpircsajszi.
Látszott rajta,hogy nagyon meglepődött,s reméltem,hogy igent mond.
Hát eléggé kéretette magát...
-Mozi?Épp egy vámpiros film lesz.-s bevetettem a sármos mosolyom.-De ha van programod,akkor hivok mást-piszkálgattam.
Erre szemembe nézett s azt mondta:
-Akkor hivj nyugodtan mást.
Erre nem tudtam mit csináljak...De csak hirtelen megszólalt:
-De ha ennyire szeretnéd....ha lesz időm,lehet róla szó.-felelte
David Wilson- Hozzászólások száma : 2
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.